Menü
Menü

yksityisyyden suoja

1. Yksityisyyden suoja yhdellä silmäyksellä

Yleiset tiedot

Seuraavat tiedot tarjoavat yksinkertaisen yleiskuvan henkilökohtaisille tiedoillesi käydessäsi verkkosivuillamme. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot tietosuojasta löytyvät tietosuojakäytännöstämme.



Tietojen keruu verkkosivuillamme

Kuka vastaa tietojen keruusta tällä verkkosivustolla?

Verkkosivun ylläpitäjä suorittaa tietojen käsittelyn tällä sivustolla. Sen yhteystiedot löytyvät tämän verkkosivun leimasta.

Kuinka keräämme tietosi?

Tietosi kerätään toisaalta kertomalla meille tämä. Nämä voivat olla esimerkiksi tietoja, jotka kirjoitat yhteyslomakkeeseen.

Muut tiedot kerätään automaattisesti, kun käyn verkkosivustolla IT-järjestelmiemme kautta. Nämä ovat ennen kaikkea teknisiä tietoja (esim. Internet-selain, käyttöjärjestelmä tai sivupyynnön aika). Tietojen kerääminen tapahtuu automaattisesti heti, kun olet tullut verkkosivuillemme.

Mihin me käytämme tietosi?

Osa tiedoista kerätään verkkosivun virheetöntä tarjoamista varten. Muita tietoja voidaan käyttää käyttäjän käyttäytymisen analysoimiseen.

Mitä oikeuksia sinulla on tietosi suhteen?

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada ilmaisia tietoja tallennettujen henkilötietojen alkuperästä, vastaanottajasta ja tarkoituksesta. Sinulla on myös oikeus pyytää näiden tietojen korjaamista, estämistä tai poistamista. Tätä varten ja tietosuojaa koskevissa lisäkysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa jäljennöksessä ilmoitettuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus valittaa toimivaltaiseen valvontaviranomaiseen.



2. Yleiset tiedot ja pakolliset tiedot

Tietosuoja

Näiden sivujen ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos käytät tätä verkkosivustoa, kerätään erilaisia henkilökohtaisia tietoja. Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö selittää mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin niitä käytämme. Se selittää myös kuinka ja mihin tarkoitukseen tämä tapahtuu.

Huomautamme, että tiedonsiirrossa Internetissä (esim. Sähköpostin välityksellä) voi olla tietoturvapuutteita. Tietojen täydellinen suojaaminen kolmansien osapuolten pääsyltä ei ole mahdollista.

Huomautus vastuullisesta toimistosta

Vastuullinen tietojenkäsittelytoimisto tällä sivustolla on:

Peter Filipp

Puhelin: +49 (0) 5191 14912
Sähköposti: info@ferienparadies-muehlenbach.de

Vastuullinen elin on luonnollinen tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista (esim. Nimet, sähköpostiosoitteet jne.).



Tietojenkäsittelyn suostumuksen peruuttaminen

Monet tietojenkäsittelytoimenpiteet ovat mahdollisia vain nimenomaisella suostumuksellasi. Voit peruuttaa jo annetun suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen viesti meille sähköpostitse on riittävä. Peruuttaminen ei vaikuta peruuttamiseen saakka suoritetun tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Oikeus valittaa toimivaltaiseen valvontaviranomaiseen

Tietosuojalain rikkomisissa asianomaisella henkilöllä on oikeus valittaa toimivaltaiseen valvontaviranomaiseen. Tietosuojalakiin liittyvä toimivaltainen valvontaviranomainen on sen liittovaltion valtion tietosuojavaltuutettu, johon yhtiömme sijaitsee. Luettelo tietosuojavastaavista ja heidän yhteystiedoistaan voidaan löytää seuraavasta linkistä: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html .

SSL- tai TLS-salaus

Tämä sivusto käyttää turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten tilauksien tai pyyntöjen lähettämistä meille sivuston ylläpitäjänä, SSL tai. TLS salaus. Salattu yhteys ilmaistaan selaimen osoiterivillä, joka muuttuu "http: //" - "https: //", ja selainpalkin lukituskuvake.

Jos SSL- tai TLS-salaus on käytössä, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi tietoja.

Tiedot, esto, poisto

Sovellettavien lakimääräysten puitteissa sinulla on oikeus antaa milloin tahansa ilmaisia tietoja tallennetuista henkilötiedoista, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja tarvittaessa oikeus oikaista, estää tai poistaa nämä tiedot. Jos haluat lisätietoja henkilötiedoista, ota meihin yhteyttä milloin tahansa jäljennöksessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Ristiriita mainospostien kanssa

Tällöin hylätään painatusvelvollisuuden yhteydessä julkaistujen yhteystietojen käyttö ei-toivotun mainos- ja tiedotusmateriaalin lähettämiseen. Sivujen ylläpitäjät pidättävät nimenomaisesti oikeuden ryhtyä oikeustoimiin, jos mainostietoja, kuten roskapostisähköposteja, ei lähetetä pyydettäessä.

3. Tietojen keruu verkkosivustoltamme

Palvelinlokitiedostot

Sivujen tarjoaja kerää ja tallentaa tiedot automaattisesti ns. Palvelinlokitiedostoihin, jotka selaimesi siirtää automaattisesti meille. Nämä ovat:

    Selaintyyppi ja selainversio
    Käytetty käyttöjärjestelmä.
    Viittaavan URL-osoitteen
    saavan tietokoneen isäntänimi
    Palvelimen pyynnön aika
    IP-osoite

Tätä tietoa ei ole sulautettu muihin tietolähteisiin.

Tietojenkäsittelyn perusta on 6 artiklan 1 kohdan lit. f DSGVO, joka sallii tietojen käsittelyn täyttää sopimus tai sopimusta edeltävät toimenpiteet.

 
Hotline: +49 (0) 5191 14912